VIDEO/ ‘Për Njeriun Tim Të Shtrenjtë’, Moderatorja e njohur Bieta Sulo I Bën Dhuratën Shumë Të Veçantë Dhe Domethenese Vajzës Së Albanit Joelle..!

Moderatorja shume e dashur per te gjithe Bieta Sulo e ka shprehur gjithnjë se me vajzën e Albanit, Joelle ka një marrëdhënie shumë të mirë dhe ajo e do shume ate.

Bieta ka treguar se ato janë si mikesha me njëra-tjetrën dhe kjo shihet edhe nga fotot e shpeshta që publikojnë bashkë ku gjithmon ato jane te gjithe bashke.
Së fundmi, me rastin e ditëlindjes, Bieta ka menduar t’i bëjë një dhuratë shumë të veçantë Joelles.

“Një super realizim për një super vajzë, njeriun tim të shtrenjtë”, shkruan moderatorja në foton ku shfaqet një punim artistik që i ngjan shumë vajzës bukuroshe të Albanit…