Në moshën 11-vjeçare e lanë shtatzënë, kur zbuluan se kush ishte babai i fëmijës të gjithë mbetën pa fjalë

Ndonjëherë pyes veten se si është e mundur që disa gjëra të ndodhin në botë, se si njerëz si ky mund të ekzistojnë dhe pse gjithmonë duhet të lëndohen njerëzit më të pambrojtur që kurrë nuk kanë dëmtuar askënd në jetë.

Sot unë dua të ju tregoj një histori pak më të fortë, ose më mirë, tronditëse dhe jo sepse më pëlqen, por sepse kjo vajzë ka gjetur guximin për të ecur përpara dhe jeta e saj ka rifilluar.

Emri i tij është Tressa dhe sot ajo është 20 vjeçe dhe ka një vajzë. Por historia e saj e trishtë filloi kur ajo ishte vetëm një fëmijë, shkruan shqiptari.net. Ajo u rrit, së bashku me vëllain e saj, në një jetimore, sepse nëna e tyre ishte e varfër dhe nuk mund të përballonte një shtrat ku mund të flinin, ajo jetonte në rrugë. Pas disa vitesh, të dy iu besuan babait të tyre dhe ata duhej të shkonin në Skoci.

Situata në shtëpi ishte e vështirë, pasi burri ishte një i huaj. Dhimbja e bëri një vajzë 9-vjeçare të pinte alkool, duhan, të merrte drogë…

Në atë shtëpi nuk kishte rregulla, nuk kishte dallim moshe. Në moshën 11-vjeçare, ndodhi ajo që ka shënuar jetën e Tressa-s.

Vëllai i saj e përdhunoi në pjesën e pasme të një ndërtese dhe që nga ajo ditë, trupi i fëmijës së gjorë filloi të ndryshojë, ajo ishte shtatzënë.

Në moshën 12-vjeçare ajo lindi një fëmijë të mrekullueshëm, familja e saj kishte kërkuar që ajo të ndërpriste shtatzaninë, por Tressa e dëshironte atë fëmijë.

Në fund, babai e pranoi.

Por në moshën 2-vjeçare i ati i tha Tressa-s që fëmijën ta jepte në birësim.

Tressa nuk donte, e donte atë fëmijë dhe e kishte mbajtur atë sekret për një kohë të gjatë, kështu që ajo vendosi të tregonte gjithë të vërtetën. Testi i ADN-së konfirmoi deklaratën e saj dhe vëllai i saj u arrestua dhe u dënua me 4 vjet burgim.

Tressa sot është një person tjetër, ajo ka rifilluar jetën dhe ka shkruar një libër në të cilin tregon historinë e saj. /Portali Shqiptari/