Pasi u martua me 70 vjeçarin, e reja ka frikë të kryejë marr*dhënie me të për arsyen e pabesueshme

Dikur, Nong Nat punonte në industrinë e filmave me pu llë të k uqe. Por pasi u martua me një biznesmen amerikan, ajo hoqi dorë nga kjo punë.

Sot, Nat është e ma rtuar me 70 vjeçarin, me të cilin thotë se ka rënë në da shuri.

Por pas martesës, për çiftin ka dalë një problem i madh.

33 vjeçarja thotë se ka frikë të kryejë marrë dh.ënie int .ime me bashkëshortin e saj.

Shkak për këtë bëhet fakti se ka fri kë mos ai pëson at ak k ardiak gjatë m arrëdhënies dhe v d e.s.

Ata nuk kryejnë shumë marrë dhënie dhe shkak është sepse ai merr mjekime për zemrën.

Kur përfundoi njëherë në spital gjatë aktit, e reja ka treguar se tani ka fr.ikë.