VIDEO/ As Që Keni Për Ta Njohur : U Kujtohet Aleku, Aktori I Njohur? Ja Si Duket Ai Tani Në Moshën 35 Vjecare Dhe Cfarë Po

As që keni për ta njohur : U kujtohet Aleku, aktori i njohur? Ja si duket ai tani në moshën 35 vjecare dhe cfarë po ..

Pak ditë më parë, pasi ju treguam si duket sot Ragni, ne të “Xing.al” vumë re në komente se shumë prej jush ishit kurioz të shihnit edhe Alekun, personazhin e serialit indian “Bidaai” i cili bëri për vete publikun me rolin e tij dhe historinë e veçantë të dashurisë me Sadnën.

Kanë kaluar shumë vite që nga transmetimi i këtij seriali dhe sot Aleku sigurisht që ka ndryshuar shumë. Aktori Angad Hasija sot është 35 vjeç dhe pas ndryshimit drastik që ka bërë në pamje është kthyer në një super model.


Comments

178 responses to “VIDEO/ As Që Keni Për Ta Njohur : U Kujtohet Aleku, Aktori I Njohur? Ja Si Duket Ai Tani Në Moshën 35 Vjecare Dhe Cfarë Po”

 1. nice content!nice history!! boba 😀

 2. wow, amazing

 3. nice content!nice history!! boba 😀

 4. wow, amazing

 5. nice content!nice history!! boba 😀

 6. Wow, amazing blog format! How long have you ever been blogging for?
  you make running a blog look easy. The entire look of your website is fantastic,
  as well as the content! You can see similar here e-commerce

 7. nice content!nice history!! boba 😀

 8. nice content!nice history!! boba 😀

 9. blublabla

 10. bluatblaaotuy

 11. boba 😀

 12. blibliblu

 13. palabraptu

 14. wow, amazing

 15. bluatblaaotuy

 16. LOSE MONEY

 17. bluatblaaotuy

 18. 124969D742

 19. 124969D742

 20. nice content!nice history!!

 21. bliloblo

 22. nice content!nice history!! boba 😀

 23. wow, amazing

 24. nice content!nice history!!

 25. lalablublu

 26. wow, amazing

 27. cululutata

 28. palabraptu

 29. blobloblu

 30. blablablu

 31. blublabla

 32. bluatblaaotuy

 33. nice content!nice history!! boba 😀

 34. wow, amazing

 35. nice content!nice history!! boba 😀

 36. blublabla

 37. blibliblu

 38. blublabla

 39. lalablublu

 40. blublabla

 41. palabraptu

 42. lalablublu

 43. blobloblu

 44. bliblibli

 45. lost money

 46. lost money

 47. lost money

 48. bluatblaaotuy

 49. 1SS3D249742

 50. bluatblaaotuy

 51. blablablu

 52. 1SS3D249742

 53. blublabla

 54. lost money

 55. blibliblu

 56. nice content!nice history!!

 57. 124SDS9742

 58. nice content!nice history!!

 59. palabraptu

 60. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it has been nothing but disappointment as well as concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out an honest service to fulfill your requirements.

 61. THIS IS SCAM

 62. THIS IS SCAM

 63. I highly advise steer clear of this platform. My own encounter with it has been purely frustration along with concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out an honest service to meet your needs.

 64. I strongly recommend steer clear of this platform. The experience I had with it has been only frustration along with suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, seek out an honest platform to meet your needs.

 65. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been purely dismay and doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, find a more reputable service to fulfill your requirements.

 66. LOSE MONEY

 67. THIS IS SCAM

 68. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it has been only frustration along with suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, find a more reputable service to fulfill your requirements.

 69. I urge you to avoid this platform. The experience I had with it was only disappointment along with concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for an honest platform to meet your needs.

 70. 124969D742

 71. 124969D742

 72. blibliblu

 73. I highly advise stay away from this platform. My own encounter with it has been nothing but disappointment as well as concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, seek out a more reputable site to meet your needs.

 74. I urge you stay away from this site. The experience I had with it was nothing but dismay as well as concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, find a trustworthy service to meet your needs.

 75. I urge you to avoid this site. The experience I had with it was nothing but frustration and doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find an honest service to meet your needs.

 76. nice content!nice history!!

 77. nice content!nice history!!

 78. 124969D742

 79. lalablublu

 80. I urge you stay away from this site. The experience I had with it has been only disappointment along with suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, look for a more reputable service for your needs.

 81. I highly advise to avoid this platform. My own encounter with it has been only frustration and concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or even better, find a trustworthy platform for your needs.

 82. 124969D742

 83. lalablublu

 84. 124SDS9742

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *