E kujtoni aktoren që luante ”Shamikuqen”, do habiteni se si duket ajo sot kaq e bukur (VIDEO)

E kujtoni aktoren që luante ”Shamikuqen”, do habiteni se si duket ajo sot kaq e bukur
Vitet ikin por ajo ende e bukur megjithese ka gjithe ato vite dhe ne kete moshe qe ajo eshte. Turkan Soray filloi karrierën e saj në vitet ’60 dhe shumë shpejt u bë një ndër aktoret më të kërkuara.

Ajo eshte shume e bukur dhe bukuria e saj eshte ende dhe sot.
Asiya ishte roli qe e beri te famshme ne publikun shqiptar tek filmi ‘Shamikuqja’ i cili kujtohet dhe sot me nostalgji dhe ishte shume i bukur.

Përsa i përket jetës së saj private aktorja ka qënë e martuar dhe ka vetëm një vajzë e cila quhet Yagmur Unal. Unal është shumë aktive në rrjetin social Instagram dhe nga fotot e publikuara duket se nuk i ka lënë pa marë asgjë të ëmës nga bukuria.
Ajo është diplomuar në degën e sociologjisë dhe më vonë mori diplomën master për mediat në New York.

2 thoughts on “E kujtoni aktoren që luante ”Shamikuqen”, do habiteni se si duket ajo sot kaq e bukur (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *