Video/ Cekja i Beratit marton djalin dhe kërcimi me Rita Latin do t’ju bëjë nostalgjikë

Së fundmi, një gëzim i ka bërë së bashku dy artistët. Në një video e cila është duke qarkulluar së fundmi në rrjetet sociale, dy aktorët shihen teksa kërcejnë së bashku me njëri-tjetrin. Ajo që vëmë re është harmonia që kanë dhe kombinimi perfekt, njëjtë si në humor po ashtu dhe në kërcim.

Video e shpërndarë në Tik Tok ka marrë qindra mijëra pëlqime.

One thought on “Video/ Cekja i Beratit marton djalin dhe kërcimi me Rita Latin do t’ju bëjë nostalgjikë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *