VIDEO/ Eni Çobani Nuk Duron Me Dot Para Këtij Burri, Hist Oria E Tij E Tër Bon, Ja Çfarë I Ndo Dhi…

Ke një djalë 28 vjeç të pa ma.rtuar, se ka 10 vite që merret me ty dhe me bashkëshorten tënde… Pse nuk ma.rtohet ky? Të lutem Xhezmi në telefon mund të flasësh çfarë të duash.

Të ftoj të vish përballë meje…”Ti do vish pu.blikisht përballë Roberit se ke vendime Gjy.kate pafund. Shikoje mundësinë dhe sh.ëndetin si e ke dhe do vish. Ta dëgjojë, Korça, Devolli dhe i plotfuqishmi i z.onës tënde.

Nëse ky djali të ka pr.ekur një qime floku unë do i them, Robert dil nga këtu dhe drejtohu b.urgut, se djali që g.odet babain nuk është djalë, por në të kundërt ndryshe do ta. (Foto: Arkiv)


Comments

63 responses to “VIDEO/ Eni Çobani Nuk Duron Me Dot Para Këtij Burri, Hist Oria E Tij E Tër Bon, Ja Çfarë I Ndo Dhi…”

 1. Remarkable, excellent

 2. nice content!nice history!! boba 😀

 3. wow, amazing

 4. Exceptional, impressive work

 5. nice content!nice history!! boba 😀

 6. nice content!nice history!! boba 😀

 7. nice content!nice history!! boba 😀

 8. wow, amazing

 9. wow, amazing

 10. nice content!nice history!! boba 😀

 11. nice content!nice history!! boba 😀

 12. nice content!nice history!! boba 😀

 13. Wow, superb weblog structure! How lengthy have you ever been blogging for?

  you made running a blog glance easy. The overall look of your
  web site is wonderful, as well as the content material!
  You can see similar here ecommerce

 14. nice content!nice history!! boba 😀

 15. wow, amazing

 16. nice content!nice history!! boba 😀

 17. nice content!nice history!! boba 😀

 18. wow, amazing

 19. wow, amazing

 20. wow, amazing

 21. wow, amazing

 22. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good gains. If you know of any please share. Appreciate it!
  You can read similar art here: GSA List

 23. lost money

 24. I urge you steer clear of this platform. The experience I had with it has been purely frustration as well as concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, seek out an honest platform to meet your needs.

 25. I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it was only dismay as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable platform for your needs.

 26. I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it was nothing but disappointment along with concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or even better, seek out an honest platform for your needs.

 27. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it has been only dismay and doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a trustworthy site to fulfill your requirements.

 28. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it was purely dismay along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, look for a trustworthy site for your needs.

 29. I urge you to avoid this site. My personal experience with it was purely frustration along with suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.

 30. I strongly recommend steer clear of this platform. My personal experience with it was purely frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, seek out an honest service to fulfill your requirements.

 31. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it was only disappointment along with doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, find an honest platform for your needs.

 32. Wow, fantastic weblog format! How lengthy have you ever been blogging for?
  you made running a blog glance easy. The
  whole look of your website is excellent, let alone the content material!
  You can see similar here sklep internetowy

 33. I strongly recommend to avoid this site. My own encounter with it was only dismay along with concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, find a trustworthy site to fulfill your requirements.

 34. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it was nothing but dismay as well as suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, look for an honest site to fulfill your requirements.

 35. I urge you to avoid this site. My own encounter with it has been nothing but frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a trustworthy platform to meet your needs.

 36. I urge you to avoid this site. The experience I had with it was nothing but dismay as well as suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, look for a more reputable service to meet your needs.

 37. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was purely frustration and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable service for your needs.I highly advise to avoid this site. My own encounter with it was nothing but frustration and doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, look for an honest platform to fulfill your requirements.

 38. I highly advise to avoid this platform. My personal experience with it was only frustration as well as suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out an honest platform for your needs.I urge you to avoid this site. My own encounter with it has been only dismay along with suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, look for a more reputable service to fulfill your requirements.

 39. I urge you steer clear of this platform. The experience I had with it has been purely disappointment and suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, look for a more reputable platform for your needs.

 40. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it was purely dismay and concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, look for an honest site to fulfill your requirements.

 41. I strongly recommend steer clear of this platform. My personal experience with it has been nothing but frustration and concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a more reputable site to meet your needs.

 42. I highly advise steer clear of this site. My personal experience with it has been nothing but dismay and suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, find an honest site for your needs.

 43. I highly advise steer clear of this platform. The experience I had with it has been only frustration as well as suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, find a trustworthy service to fulfill your requirements.

 44. I highly advise stay away from this platform. My own encounter with it has been nothing but disappointment and doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, find a trustworthy site to meet your needs.

 45. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been only frustration as well as doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a trustworthy service for your needs.

 46. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it was nothing but dismay along with doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable platform to meet your needs.

 47. I urge you stay away from this platform. My personal experience with it has been nothing but frustration as well as doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy service for your needs.

 48. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was only dismay as well as concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a more reputable site to meet your needs.

 49. I urge you to avoid this site. My personal experience with it has been purely frustration along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, look for an honest service for your needs.

 50. I urge you steer clear of this platform. The experience I had with it has been nothing but disappointment and suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, find a trustworthy service for your needs.

 51. I strongly recommend stay away from this platform. My personal experience with it was nothing but frustration along with suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, find a more reputable platform for your needs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *