Mjekët I Tërhoqën Të Gjitha Pajisjet Që E Mbanin Në Jetë Këtë Vajzë Të Vogël Pasi Nuk Kishin Më Shpresë. Por Kur Nëna E Saj I Dha Një Puthje Të Fundit, Papritur Ndodhi Një Mrekulli !

Një vajzë e vogël 14-muajshe, e quajtur Alice, nga Anglia thuhej të ishte vajza më fatlume në botë. Ajo u diagnostikua me një gjendje kërcënuese për jetën, por nuk ishte në gjendje të shërohej nga sëmundja. Megjithatë, një mrekulli ndodhi kur ajo ishte në prag të vdekjes!

Kur ajo u pranua në spital, ajo u diagnostikua me meningjit cerebrospinal epidemik. Gjendja e saj vazhdon të përkeqësohet me kalimin e kohës dhe detyruar të përjetojë infarkt, septikemia, dështimi i veshkave dhe komplikime të tjera të rënda.

Mjekët u lanë të pafuqishëm me kushtet e përkeqësuara të Alisës dhe ajo mund të mbështetej vetëm në një makinë ventilimi për ta mbajtur gjallë Disa muaj më vonë, mjekët erdhën në një vendim dhe thanë se sëmundja e Alice ishte përtej ndihmës moderne të mjekimit dhe këshilloi anëtarët e familjes së Alice që të fiknin mbështetjen e jetës së Alice për të ndaluar vuajtjet e sajPasi dëgjoi sugjerimin e mjekëve, familja e saj me lot me sy u mblodh rreth saj për ti dhënë lamtumirën e saj. Pasi mjekët fikën mbështetjen e jetës, nëna e Alice e mori butësisht Alisen për ta puthur vajzën e saj të vogël për herë të fundit.

Megjithatë, për habinë e tyre, ndodhi një mrekulli! Alice papritmas filloi të marrë frymë vetë! Mjekët që ishin të pranishëm në atë kohë ishin gjithashtu të habitur nga mrekullia!

USA Italian Dental Clinic

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.