Ky lajm i mirë për pasaportën shqiptare do j’u zbukurojë ditën! (Foto)

Titulli i pasaportave më të fuqishme në botë ndryshon nga java në javë. Renditja e fundit bazohet në numrin e vendeve që një mbajtës pasaporte mund të hyjë pa vizë ose për të cilën mund të marrë vizë pas mbërritjes.

Aktualisht ne vend te pare renditet Emirateve të Bashkuara Arabe. Lista pasohet në vend të dytë me Luksemburgun për të vijuar me Zvicrën, Irlandën, Portugalinë dhe Gjermaninë.

Nderkohe futja e vendit tone kandidat në BE ka bërë mrekullinë. Në vitin 2008, Shqipëria renditej e 155-ta dhe tani ne vend te 91 me 75 pikë Kjo gjë ka ndodhur prej faktit se Shqipëria është një vend kandidat zyrtar për t’u bashkuar me BE-në. Mbajtesit e pasaportes shqiptare mund te udhetojne pa viza ne 115 vende.


Comments

35 responses to “Ky lajm i mirë për pasaportën shqiptare do j’u zbukurojë ditën! (Foto)”

 1. Wow, superb weblog structure! How lengthy have you been blogging for?
  you made running a blog glance easy. The total glance
  of your website is excellent, as neatly as the content!
  You can see similar here sklep internetowy

 2. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist
  with SEO? I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

  If you know of any please share. Thanks! You can read similar article here:
  Link Building

 3. Informative Site… Hello guys here are some links that contains information that you may find useful yourselves. It’s Worth Checking out 급전

 4. Absolutely pent subject matter, appreciate it for selective information .대출

 5. I’m bookmarking this for future reference.급전

 6. Thank you for sharing your knowledge with us.급전

 7. Your article is really informative and well-written.급전

 8. I’m inspired by your dedication to this cause.대출

 9. Thank you for sharing your experti대출

 10. It’s very interesting! If you need help, look here: link building

 11. Your expertise on this topic is evident in your writing, thanks!대출

 12. Thanks for providing such valuable insights into this complex topic.급전

 13. Great post! I learned a lot from your insights. Thank you for sharing.slotcoin

 14. Fantastic read! You’ve explained everything so clearly.echozone

 15. I found your perspective on this topic very interesting. Well done!blogpulse

 16. Брю Грег и новые книги по психиатрии.

 17. Your passion for the subject matter is evident in every post you write. This was another outstanding article. Thank you for sharing!coinsslot

 18. Your blog is a wealth of information. I always learn something new from your posts. This one was particularly enlightening. Great job!blogpulse

 19. I really appreciate the thoroughness of your research and the clarity of your writing. This was a very insightful post. Great job!slotcoin

 20. hi, thanks!:

 21. hi, thanks!: Peranox

 22. hi, thanks!: Peranox

 23. hi, thanks!: Peranox

 24. hi, thanks!: Peranox

 25. hi, thanks!: Peranox

 26. hi, thanks!: Peranox

 27. hi, thanks!: Peranox

 28. hi, thanks!: Peranox

 29. hi, thanks!: Peranox

 30. hi, thanks!: zone porn

 31. hi, thanks!: zone porn

 32. This post was incredibly informative and well-organized. I learned so much from reading it. Thank you for your hard work and dedication!rendingnicheblog

 33. Your passion for the subject matter is evident in every post you write. This was another outstanding article. Thank you for sharing!coinsslot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *