Ai Hapi Telefonin Që I Solli Një Çift Për Riparim – Brenda Gjeti 100 Dollarë Dhe Një Mesazh Që E Befasoi!..

Një burrë që punon në një shërbim telefoni celular tregoi një përvojë të jashtëzakonshme.
“Sot kanë ardhur një çift, kanë sjellë një celular për riparim. Burri im më shpjegoi se telefoni nuk funksiononte dhe ne ramë dakord që të kontrolloja se çfarë nuk shkonte.

Ata u larguan dhe unë hapa telefonin dhe kisha diçka për të parë”, tha punonjësi i shërbimit dhe dokumentoi të gjithë historinë në TikTok.
Ai gjeti 100 dollarë në telefon dhe një mesazh në të cilin burri i lutet servisit që të mos e riparojë pajisjen por t’i thotë gruas së tij se është shkatërruar plotësisht.
“Ajo dëshiron të shohë regjistrin tim të thirrjeve dhe unë nuk mund t’ia tregoj atë,” thuhej në mesazh. Punonjësi dhe kolegët e tij ishin të hutuar se çfarë të bënin, me disa që thanë se gruaja duhet të dijë tashmë detajet e listës së kontestuar.

Historia përfundoi me ardhjen e gruas në qendrën e shërbimit dhe shërbimi i zbuloi gjithçka dhe ajo i pagoi 200 dollarë për të rregulluar telefonin. Punonjësi dhe kolegët e tij ishin të hutuar se çfarë të bënin, me disa që thanë se gruaja duhet të dijë tashmë detajet e listës së kontestuar. Historia përfundoi me ardhjen e gruas në qendrën e shërbimit dhe shërbimi i zbuloi gjithçka dhe ajo i pagoi 200 dollarë për të rregulluar telefonin.


Comments

One response to “Ai Hapi Telefonin Që I Solli Një Çift Për Riparim – Brenda Gjeti 100 Dollarë Dhe Një Mesazh Që E Befasoi!..”

  1. Wow, incredible blog structure! How lengthy have you been blogging for?
    you make running a blog glance easy. The entire look of your site is fantastic, let alone
    the content material! You can see similar here
    sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *