E la karrierën në televizion pas 25-vitesh/ Nuk do ta besooni se cfarë pune bën tani I lva Tare…

E la karrierën në televizion pas 25-vitesh/ Nuk do ta besoni se cfarë pune bën tani I lva T are…
Gazetarja Ilva Tare është “bërë e gjallë” pas zhvend.osjes përfundimisht në Amerikë. Në një postim në Twitter ajo bëri me dije se do të marrë pjesë në Samitin e rëndësishëm të demokr.atëve në SHBA.

“Samiti i Dhjetorit i Shtëpisë së Bardhë për bashkimin demokratik të vendeve, bazuar në vlerat e aks.ioneve dhe vlerat demo.kratike kundrejt mode.leve autokratike dhe jolib.erale”, ka shkruar në Twitter Ilva Tare.

Kujtojmë se gazetarja Tare ka mbajtur postin e drejtore.shës së lajmeve në Euro.news Albania, teksa i ka dhënë fund rrugëtimit të saj prej 25 vitesh, për t’u shpërngulur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, së bashku me familjen, bashkëshortin Eduard Selami dhe dy fëmijët e tyre.

One thought on “E la karrierën në televizion pas 25-vitesh/ Nuk do ta besooni se cfarë pune bën tani I lva Tare…

  1. Insightful read! Your analysis is spot-on. For more detailed information, visit: READ MORE. Eager to see what others have to say!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *