Dy miq më pyetën si ka mundësi që ti ke ecur kaq përpara dhe ne jo… Luca tregon “formulën e suksesit”: Kam pasur nje shok ne femijeri qe..

Biznesmeni i njohur Gjergj Luca i njohur ndryshe si “oligarku i peshkut”, ka treguar me ane te nje video celesin e tij te suksesit.

Sipas Luces, halli e ka bere ate qe te eci perpara. Sa me shume halle dhe probleme te kete njeriu, aq me perpara ecen thote ai ne video. Halli per energjine e paperballueshme e ka bere ate qe te marre sa me shpejt masa dhe t’i pershtatet tregut duke ndertuar panele diellore.