‘Burri Im Më Bëri Një Foto Në Vitin 1992 Dhe Më Tha Se Do Të Ishte NATA Ime E FunDit’, Një HisTori Hor.Ror Na Ngrin ZeMrat Çdo Herë, Dhe Ja Çfarë Ndo.Dhi Me Gruan Në (FOTO)

Një histori e postuar vazhdimisht në Facebook shërben si një parala.jmërim për dhunën ndaj grave. Sa herë që le.xojmë këto fjalë zemrat na ngrijnë.
“Çdo vit në këtë ditë, dua të ndaj një pjesë të vogël të historisë sonë me shpresën se do të inkurajojë të tjerët.

Më 1 shkurt 1992 u arratisa nga një martesë abu.zive. Kjo foto është bërë një natë para se të ika. Nuk e di si mbijetova atë natë. Burri më bëri një foto duke më thënë se kjo ishte nata e fundit që do të kaloja në jetën time, ndaj donte që fëmijët e tij të kishin një kujtim për nënën e tyre. E madhja ishte katër, e vogla dy vjeç”, ka shkruar gruaja nga fot.ja e postuar në Facebook nga djali i saj Tim Sh.arp, i cili tashmë është një artist i njohur australian.

Nëna e Tim Sharpe ka shkruar: “Sinqerisht, nuk u kujdesa për veten. Isha shumë i rraskapitur dhe i lodhur nga gjithçka që kisha kaluar. Ika për s.hkak të djemve të mi. Nuk besoja se kishim një të ardhme dhe shpresë dhe nuk besoja se mund ta bënim fare. Por më duhej të provoja – për shkak të tyre. Më duhej të bëja më të mirën për t’i hequr dhe për t’i fshehur nga dëmtimi.

Fillimisht jetuam sot deri nesër dhe unë u kujdesa vetëm për gjërat më elementare si ushqimi dhe uji. Përveç kësaj, Tim vuan nga auti.zmi dhe çdo ditë përpiqesha t’i gjeja atij një rreze dielli. Unë kam krijuar disa rregulla për veten time dhe i zbatoj sot.
1. Gjithmonë paguani faturat në fillim. Njerëzit gjithmonë do t’ju ushqejnë në vend që të paguajnë faturat tuaja. Dhe kështu ishte.

2. Ju bëni pazar vetëm një herë në javë, kështu që mund të jetë pak ndryshim të zbrisni në breg të lumit, për shembull, dhe të hani një qese .me patatina në plazh.
3. Sado e vështirë të jetë të kërkosh atë që të nevojitet, kur ta bësh, shumica e njerëzve do të përpiqen të nd.ihmojnë. Por njerëzit nuk lexojnë mendjet, ju duhet të kërkoni. Dhe gjithmonë kërkoni atë që ju nevojitet.
4. Jini gjithmonë mirënjohës për çdo shenjë të vogël vëmendjeje.

5. Një është numri më i vetmuar, por të paktën ju e keni të gjithë shtratin për vete. Ju jeni i vetmi kapiten i kësaj anijeje.
6. Burri i një miku më tha se situata do të përmirësohet çdo ditë. Në një nivel mikro, por do të përmirësohet. Nuk e besova. Nuk e mendoja se ishte e mundur. Por megjithatë, çdo ditë shkruaja një gjë të mirë që ndodhi, kjo ishte këshilla e tij. Disa ditë e kisha të vështirë të

kujtoja se çfarë ishte më mirë sot se dje, por asnjë fletë e vetme nuk mbeti bosh.
7. Pavarësisht nga të ardhurat, çdo familje ka nevojë për një qen. Askush tjetër nuk do të jetë kaq i lumtur për ju, kështu që me vetëmohim do t’ju qeshë dhe do t’ju gëzojë dhe do t’ju bëjë të harroni gjithçka për një moment.
8. Nënat beqare kanë rritur krijesa të mahnitshme që nga fillimi. Unë jam i fortë, jam i pamposhtur dhe mund të bëj gjithçka. Unë jam një grua! Unë jam një nënë!

5. Një është numri më i vetmuar, por të paktën ju e keni të gjithë shtratin për vete. Ju jeni i vetmi kapiten i kësaj anijeje.
6. Burri i një miku më tha se situata do të përmirësohet çdo ditë. Në një nivel mikro, por do të përmirësohet. Nuk e besova. Nuk e mendoja se ishte e mundur. Por megjithatë, çdo ditë shkruaja një gjë të mirë që ndodhi, kjo ishte këshilla e tij. Disa ditë e kisha të vështirë të
kujtoja se çfarë ishte më mirë sot se dje, por asnjë fletë e vetme nuk mbeti bosh.

7. Pavarësisht nga të ardhurat, çdo familje ka nevojë për një qen. Askush tjetër nuk do të jetë kaq i lumtur për ju, kështu që me vetëmohim do t’ju qeshë dhe do t’ju gëzojë dhe do t’ju bëjë të harroni gjithçka për një moment.
8. Nënat beqare kanë rritur krijesa të mahnitshme që nga fillimi. Unë jam i fortë, jam i pamposhtur dhe mund të bëj gjithçka. Unë jam një grua! Unë jam një nënë!


Comments

178 responses to “‘Burri Im Më Bëri Një Foto Në Vitin 1992 Dhe Më Tha Se Do Të Ishte NATA Ime E FunDit’, Një HisTori Hor.Ror Na Ngrin ZeMrat Çdo Herë, Dhe Ja Çfarë Ndo.Dhi Me Gruan Në (FOTO)”

 1. Wonderful content

 2. Outstanding, superb effort

 3. Outstanding, superb effort

 4. Incredible, well done

 5. wow, amazing

 6. Outstanding, superb effort

 7. nice content!nice history!! boba 😀

 8. nice content!nice history!! boba 😀

 9. nice content!nice history!! boba 😀

 10. nice content!nice history!! boba 😀

 11. wow, amazing

 12. nice content!nice history!! boba 😀

 13. wow, amazing

 14. nice content!nice history!! boba 😀

 15. Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been blogging for?
  you made blogging glance easy. The whole glance of your website is great, let alone the content!
  You can see similar here sklep online

 16. bliblibli

 17. bluatblaaotuy

 18. lalablublu

 19. blibliblu

 20. blublabla

 21. cululutata

 22. nice content!nice history!! boba 😀

 23. nice content!nice history!!

 24. nice content!nice history!! boba 😀

 25. cululutata

 26. 124969D742

 27. nice content!nice history!!

 28. wow, amazing

 29. nice content!nice history!!

 30. 124969D742

 31. nice content!nice history!!

 32. wow, amazing

 33. blobloblu

 34. 1SS3D249742

 35. nice content!nice history!! boba 😀

 36. lalablublu

 37. nice content!nice history!!

 38. palabraptu

 39. bluatblaaotuy

 40. bluatblaaotuy

 41. blobloblu

 42. bluatblaaotuy

 43. bluatblaaotuy

 44. wow, amazing

 45. nice content!nice history!! boba 😀

 46. bluatblaaotuy

 47. wow, amazing

 48. bliblibli

 49. lalablublu

 50. cululutata

 51. bluatblaaotuy

 52. bliblibli

 53. bluatblaaotuy

 54. nice content!nice history!!

 55. lost money

 56. lost money

 57. nice content!nice history!!

 58. blablablu

 59. blablablu

 60. lost money

 61. lost money

 62. nice content!nice history!!

 63. I strongly recommend stay away from this site. My personal experience with it has been nothing but frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, seek out a trustworthy service to fulfill your requirements.

 64. I urge you steer clear of this platform. My own encounter with it has been nothing but frustration along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, look for a more reputable service to fulfill your requirements.

 65. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it has been purely frustration as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy site to meet your needs.

 66. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it has been purely frustration along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, seek out a more reputable service for your needs.

 67. THIS IS SCAM

 68. THIS IS SCAM

 69. nice content!nice history!!

 70. I strongly recommend to avoid this site. The experience I had with it has been only frustration along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or even better, seek out a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 71. I highly advise stay away from this platform. The experience I had with it has been only disappointment and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for an honest platform to fulfill your requirements.

 72. I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it has been nothing but frustration along with doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a more reputable service to fulfill your requirements.

 73. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it was purely disappointment along with suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a more reputable service to meet your needs.

 74. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it has been nothing but disappointment and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable site to meet your needs.

 75. I strongly recommend stay away from this site. My personal experience with it was purely frustration along with concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy platform for your needs.

 76. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it has been only dismay along with suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a more reputable service for your needs.

 77. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been only frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a more reputable platform to fulfill your requirements.

 78. I urge you steer clear of this site. My own encounter with it was only dismay and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, find a more reputable platform to meet your needs.

 79. palabraptu

 80. I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it has been purely dismay as well as doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, find an honest service for your needs.

 81. 124969D742

 82. palabraptu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *