E la burri pasi ajo mbeti në ka rrocë: Nuk do besoni se çfarë bëri kjo grua më pas..!!!

LAJME

Ndërsa ishte ende në s pit al dhe mjekët nuk i jepni shpresa se do të ecte sërish, bash këshorti i saj me të cilin kishte 14 vite martesë, i kërkoi të di vorco heshin.

37-vjeç ar ja Riona Kelly, nga Anglia, ka treguar se ai ishte ça sti që e rr ënoi edhe më shumë, megjithatë e gjeti for cën dhe vazhdoi jetën së bashku me fëmijët e saj. Pas një lajmërimi në Facebook ku kërkonte një trajner personal për ta ndihmuar të ushtronte këmbët, ajo ra në kontakt me Keith Mason.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Kaluan rreth 6 muaj dhe ajo arriti që të ngrihej sërish në këmbë, me ndihmën e pat ericave dhe karriges me rrota kur i duhej të lëvizte më dista nca të largëta, por megjithatë ajo mund të ecte dhe të kishte një rutinë të përditshme në shtëpi.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

E jo vetëm kaq, por gjatë kohës që Keith e ndihmonte, ata ranë në dashuri dhe tashme prej 11 muajsh jetojnë të lumtur në një shtëpi, së bashku me vajzën nga martesa e 35-vjeçarit dhe 4 fëmijët e Rionës Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..