Arian Çanin e njohim te gjithe, por shikoni kush është bashkëshortja e tij (Foto)

Nëse tentoni të gjeni foto të shumta të Arjan Çanit me bashkëshorten e tij në Google, keq na vjen t’ju themi, por do të zhgënjeheni.

Është një foto e vjeter, kur çifti sapo kishte nisur historinë e dashurisë.
Si pjesë e televizionit Klan për vite me radhë, Çani s’kishte si të mungonte në ceremoninë e 20-vjetorit të emisionit ‘Opinion’ dhe bashkë me të edhe bashkëshortja, Enida Petro me profesion stomatologe.