A ju kujtohen cifti Ornella Muti dhe Francesco Nuti? Kane kaluar kaq shume vite por ja si duken ata sot

LAJME

Ornella Muti kujtohet nga shqiptarët e viteve ‘80-‘90, por edhe më pas, për filmat shumë të dashur në krahë të Adriano Celentanos dhe Francesco Nutit.

Aktorja italiane, simboli i sensualitetit të viteve ’80 është shfaqur në pasarelë gjatë sfilatës Haute Couture, për miken e saj disenjatore, Ulvana Sergeenko. Duke treguar se koha që shkon vetëm sa konfirmon atë që ajo është, një ikonë.

Kujtojmë se Ornella është 64 vjeç. Para pak kohësh ajo u shfaq në Paris, pikërisht në pasarelën e mikes së saj Ulvana Sergeenko, për të na treguar se nuk është asnjëherë vonë për eksperienca, apo edhe për të ndryshuar vizionin e vetes. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ornella Muti kujtohet për filmat shumë të dashur në krahë të Adriano Çelentanos dhe Francesco Nutit.
Francesco Nuti, gati i harruar, autori i të famshmit “Madonna che silenzio c’è stasera” për fat të keq sot gjendet në një karrige me rrota, pas një aksidenti tragjik të vitit 2006.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Pas një periudhe në një klinikë të Romës, kujdestarinë e tij tashmë e ka marrë e bija. Ai këtë vit mbush 65 vjeç. Kujtojmë se Francesco ka qenë pjesëmarrës edhe në Sanremo.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE