VIDEO/ Të Gjithë Shqiptarët Donin Ta Shikonin! Ja Gjërat Që S’dimë Për Moderatoren e Famshme Aida Shtinon..!!

Të gjithë shqiptarët donin ta shikonin! Ja gjërat që s’dimë për Aida Shtinon..!!

Moderatorja ka treguar si ia shkatërruan emisionin, çështjet e pazgjidhura që i kanë mbetur p.eng nga “Njerëz të humbur”, e deri tek jeta e saj personale.Për emisionin ajo tregon për GSH: “Fatkeqësisht ma mbyllën. Dhe ajo ka qenë dita ime më e mërzitur gjatë gjithë kohës të punës sime.

Jam përpjekur shumë ta mbaja me mish e me shpirt, madje disa muaj e kam paguar vetë nga financat e mia personale stafin tim, sepse doja që ajo punë të vazhdonte dhe për këtë nuk jam penduar. Atë ditë kur kam parë të më prishin studion dhe…