VIDEO/ Mira Konci dhe Shpëtim Saraci janë ndarë zyrtarisht/ Ja e vërteta…

Ata janë dy nga artistët e njohur më të njohur shqiptarë që fituan dashurinë e publikut me këngët e tyre në Festivalet e RTSH-së dhe jo vetëm. E kemi fjalën për Mira Konçi dhe Shpëtim Saraçin, të cilët prej gati një viti nuk janë më burrë e grua, dhe tashmë as zyrtarisht.

Një ndër çiftet më të dashura për publikun në vitet 2000, çuditën jo pak të gjithë kur i dhanë fund martesës 25-vjeçare dhe duhet thënë se nuk ka qenë një ndarje e lehtëPas ndarjes së tyre, Mira është rikthyer për herë të parë në Shqipëri, ku dhe kaloi disa javë, bashkë me familjen e saj. Ky ishte udhëtimi i parë si “single” pas ndarjes ligjore me kompozitorin Shpëtim Saraçi.

Në rrjetet sociale, ajo publikoi disa foto nga udhëtimi i shkurtër që pati në vendin tonë, duke zbuluar se me kë e kalonte kohën.Mira aktualisht po punon me disa produksione dhe njëkohësisht pas periudhës së vështirë të divorcit, tashmë do të rikthehet edhe në netët live për shqiptarët e Amerikës, por jo vetëm.

Ndryshe nga sa ishim mësuar ta shikonim më parë, këngëtarja tashmë është më aktive në rrjetet sociale, ku veçmas projekteve që po realizon, publikon më shpesh foto edhe nga përditshmëria ku duket në super formë.Ndërsa Shpëtimi prej disa muajsh është shpërngulur në Tiranë aty ku vazhdon me krijimtarinë e tij muzkore, duke punuar me artistë të rinj por edhe të “vjetër”.

One thought on “VIDEO/ Mira Konci dhe Shpëtim Saraci janë ndarë zyrtarisht/ Ja e vërteta…

  1. Excellent article! I appreciate the thorough and thoughtful approach you took. For more details and related content, here’s a helpful link: LEARN MORE. Can’t wait to see the discussion unfold!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *