VIDEO: Birësohet Një Djalë Që Askush Nuk E Donte – 28 Vjet Më Vonë, Përballet Me Një Të Vërtetë Të Turpshme Dhe

Viktima në këtë histori adoptoi një djalë që askush nuk e donte. Që në momentin e parë që e pa, e dinte se donte ta birësonte.

Çdo fëmijë meriton dashurinë e një prindi, pa marrë parasysh çfarë. Megjithatë, shpesh nuk është kështu. Nvala Vogu, njerëz të mrekullueshëm si Angeborg, që i dhanë një foshnje të vogël një jetë më të mirë. Ajo ndihmoi shumë djem dhe vajza të rriteshin, por askush nuk bëri presion si Jordania.

Që në momentin e parë që e pa, e dinte se donte ta zhvillonte. Njëzet vjet më vonë, Borgheborg lindi dhe mori lajmin e mirë. Ajo u diagnostikua me sëmu ndje të rëndë të veshkave dhe nëse donte të dilte në pension, kishte nevojë për një veshkë të re.
Kur dëgjoi lajmin, e dinte se duhej të bënte diçka për të ndihmuar. Ai nuk i tha Macy-t se do të testonte dhe do ta konsideronte veten një donator. ai nuk hezitoi të bërtiste se do t’ia jepte veshkën gruas që e rriti.

Jordanord bëri sakrificën më të madhe për nënën e tij dhe në fund shkoi mirë. Borngeborg dhe Jordan së shpejti do të riku perohen nga opera cioni. Borngeborg bëri gjithçka për Jordanin, dhe në fund ai bëri diçka për të…


Comments

One response to “VIDEO: Birësohet Një Djalë Që Askush Nuk E Donte – 28 Vjet Më Vonë, Përballet Me Një Të Vërtetë Të Turpshme Dhe”

  1. Wow, fantastic blog format! How lengthy have
    you been blogging for? you made running a blog look easy.
    The full glance of your web site is great, as well as the content!
    You can see similar here ecommerce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *