“U Martova Me Dajën, Kemi Tre Fëmijë, Është E Ligjshme Këtu Por”: Publiku SHOKON Nga Ky Çift, Edhe Pse Martesa E Tyre Është Perfekte! (FOTO)

Ata janë të martuar dhe kanë tre fëmijë. Çifti jeton në Gjermani me tre fëmijët e tyre dhe në pamje të parë duket si çdo çift tjetër, por përballen me një sërë problemesh.
D
omethënë, Klaus dhe Josephine janë të afërm – ai është xhaxhai i saj, vëllai i babait të saj. Si pasojë, ata po përballen me një sërë komentesh negative, sidomos pasi kanë treguar historinë e tyre për mediat gjermane.
Më pas Klaus foli hapur për kujtimet e tij kur e pa për herë të parë si foshnjë. Ai ishte atëherë 23 vjeç dhe kishte kohë që nuk kishte kontakte.

Ajo do ta takojë kur të mbushë 16 vjeç. Tre vjet më vonë, Klaus pranoi se kishte ndjenja të forta për të, por i premtoi se nuk do t’i afrohej. Ajo duhej të merrte një vendim.
Ata janë të martuar tash e 14 vite dhe kurorëzuan dashurinë e tyre kur u bënë treshe, e cila ishte një surprizë e vërtetë për të gjithë.

Për sa i përket ligjit, martesa e tyre është e ligjshme nga pikëpamja ligjore në Gjermani, pasi marrëdhënia e tyre është e shkallës së tretë. Kështu, sipas ligjit gjerman, atyre u lejohet të martohen dhe të kenë fëmijë, shkruan “Phoenix Magazine”, dhe transmeton kroate “24sata”.
Nuk e kanë problem ndryshimin në moshë, është për mediat gjermane që së fundmi kanë zbuluar sesi i kapërcejnë paragjykimet dhe si ia dalin të përballen me komentet e shëmtuara që marrin vazhdimisht nga të panjohurit.
Burimi: 24sata.hr