U bënë 17 vite pa të madhen Anita Bitri/ Ja si u shua në Amerikë bashkë me vajzën e saj të vogël dhe nënën…!!

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës më 19 tetor 2004 humbi jetën, bashkë me nënën dhe vajzën 7-vjeçare, një nga zërat më premtues të muzikës së lehtë shqiptare, këngëtarja Anita Bitri.

Prej 8 vitesh Anita Bitri ishte vendosur në SHBA së bashku me familjen e saj. Gjatë qëndrimit në Amerikë aktiviteti artistik i Anitës ka qënë i vazhdueshëm. Ajo ka qënë gjithmonë e lidhur me problemet e Diasporës Shqiptare dhe ka ndihmuar shumë në rritjen e prestigjit të artit shqiptar. Anita ishte jo vetëm një artiste e talentuar, por gjithashtu edhe një aktiviste në komunitetin shqiptar, me pjesmarrje në koncertet e bamirësisë dhe aktivitete të ndryshme të Diasporës për mbledhjen e ndihmave për l uftën në Kosovë. Në këtë kontekst është për t’u theksuar koncerti i bamirësisë që u zhvillua në 10 prill 2000 për mbledhjen e ndihmave për fëmijët e varfër të Shqipërisë.

Ajo ishte njëkohësisht dhe një anëtare aktive e Organizatës së Gruas Shqiptare në Amerikë “Motrat Qiriazi”. Anita e shikonte pjesëmarrjen në koncertet e ndryshme të komunitetit si dhe ato bamirëse si vazhdimësi të rrugës së saj artistike. Në këtë mënyrë, talentin dhe zërin e mrekullueshëm ja dedikoi tërësisht çështjes shqiptare.

69 thoughts on “U bënë 17 vite pa të madhen Anita Bitri/ Ja si u shua në Amerikë bashkë me vajzën e saj të vogël dhe nënën…!!

 1. Wow, superb weblog format! How lengthy have you been running a blog
  for? you made blogging look easy. The total glance of your
  website is great, let alone the content! You can see similar here sklep online

 2. Thank you for another informative site. The place else could I am getting that kind of information written in such
  an ideal manner? I have a mission that I am simply now working on, and I have been at the glance out for such info.
  I saw similar here: Dobry sklep

 3. I strongly recommend to avoid this platform. The experience I had with it has been purely dismay as well as suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, look for a more reputable service to fulfill your requirements.

 4. I urge you to avoid this platform. The experience I had with it has been nothing but dismay and concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, find a trustworthy site to fulfill your requirements.

 5. I urge you to avoid this site. My own encounter with it has been purely dismay and suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for a more reputable platform for your needs.

 6. I highly advise steer clear of this platform. The experience I had with it has been only dismay as well as suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, find a trustworthy service for your needs.

 7. I strongly recommend to avoid this platform. My personal experience with it has been only disappointment along with concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy site to meet your needs.

 8. I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it has been purely disappointment along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or even better, seek out an honest service to fulfill your requirements.

 9. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it has been nothing but disappointment along with doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, find an honest service to meet your needs.

 10. I highly advise steer clear of this site. My personal experience with it has been nothing but frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, find a trustworthy platform for your needs.

 11. I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it was only dismay along with concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or even better, look for an honest site to fulfill your requirements.

 12. I strongly recommend to avoid this platform. My personal experience with it has been only disappointment along with suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest site to meet your needs.

 13. I highly advise to avoid this platform. The experience I had with it has been purely dismay as well as concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 14. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it was purely disappointment and doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for an honest platform to meet your needs.

 15. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it was only frustration along with suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, find a more reputable service for your needs.

 16. I highly advise stay away from this site. My own encounter with it has been only frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, find a more reputable platform to meet your needs.I highly advise stay away from this site. My personal experience with it was nothing but frustration as well as doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or even better, look for a more reputable platform to meet your needs.

 17. I urge you to avoid this platform. The experience I had with it was only dismay and concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for an honest service to meet your needs.I strongly recommend stay away from this platform. My personal experience with it has been only disappointment and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest platform for your needs.

 18. I urge you steer clear of this platform. My personal experience with it has been purely disappointment and doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, find an honest site to meet your needs.

 19. I urge you steer clear of this platform. My personal experience with it has been purely frustration and suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a trustworthy platform to meet your needs.

 20. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it was nothing but disappointment as well as doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a more reputable site for your needs.

 21. I strongly recommend to avoid this platform. The experience I had with it has been purely frustration and concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for a more reputable site for your needs.

 22. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it has been purely disappointment and suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, seek out an honest service for your needs.

 23. I urge you to avoid this site. My personal experience with it was purely disappointment along with doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy service to meet your needs.

 24. I urge you steer clear of this platform. The experience I had with it was purely disappointment as well as suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy platform to meet your needs.

 25. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it was nothing but dismay along with concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest site to meet your needs.

 26. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been nothing but dismay along with doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.

 27. I urge you to avoid this site. My own encounter with it has been nothing but dismay along with suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a more reputable site to fulfill your requirements.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *