Paroja habit dynjanë/ S’dua ta bëj me Bujar Qamilin, ehh me kë dua ta bëj unë, vetëm se s’do ai me mua..!!

Nuk mungojnë asnjëhere sf idat dhe lojrat mes të ftuarve të Ermal Peçi në ‘Abc e pasdites’. Një nga të ftuarit e tij në program ishte edhe këngëtarja Paro. Teksa tregonte dëshirën e saj të madhe për të kontrolluar vlerat e folkut dhe të pyetjeve në pyetësorin ‘DUA / S’DUA’.

‘A do të dëshironi një bashkëpunim me Bujar Qamilin?’ – e pyeti Ermali ndërsa Paro tha:

Jo unë nuk dua. Bashkëpunimet nuk kërkojnë të fitojnë para. Nuk ma merr mendja se do shkoja me Bujar Qamilin, se besoj ‘- vijoi ajo
Po me Noizy? Të qeshurat shpë rthejnë:
‘Po dua unë, po sdo Noizy. Po ku më do Noizy mua more djalë ‘- qeshi Paro.

2 thoughts on “Paroja habit dynjanë/ S’dua ta bëj me Bujar Qamilin, ehh me kë dua ta bëj unë, vetëm se s’do ai me mua..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *