Mrekullitë Ekzistojnë, 22 Vite Pa Fëmijë, Gruaja I Kishte H.Umbur Shpresat/ Lind Pa Pritur Një Engjëll Të Shëndetshëm

Një grua 47-vjeçare ka zbuluar se ishte shtatëzënë vetëm një orë përpara lindjes.

Ajo shkoi në s pit al më dh imj e të forta barku por pas kontrollit nga mj ekët, ka mësuar se pas një ore do të sillte në jetë fëmijën e saj të parë.

Judy Brown nga Beverly, mendonte se “fryrjen’ e barkut dhe shtimin në pëshë, e kishte si pas ojë e kalimit në me nopauzë, por m jekët i dhanë lajmin e bukur dhe pas një ore ajo solli në jetë një vogëlushe të shëndetshme.

USA Italian Dental Clinic

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.