Mos E Kaloftë Njeri Atë Që Po Heq Ajo/ Kjo Grua Hu Mbi Tre Fëmijët Dhe Burrin Në Të Njëjtën Ditë, Ta Prek zemrën Me Fjalët Kur U Dha Lamtumirën E Fundit: O Zot!!

Mos E Kaloftë Njeri Atë Që Po Heq Ajo/ Kjo Grua Hu Mbi Tre Fëmijët Dhe Burrin Në Të Njëjtën Ditë, Ta Pr Ek Z Emrën Me Fjalët Kur U Dha Lamtumirën E Fundit: O Zot!!
Të hum basësh të da shurit e tu është një d himb je aq e madhe sa nuk ka fjalë për ta përshkruar.

Por atë që e ka kaluar një nënë mos e kaloftë njeri.Ajo h umbi burrin e saj dhe tre fëmijët në të njëjtën ditë.
Ajo i dha l amtumirën e fundit burrit të saj dhe tre fëmijëve në të njëjtën ditë.E shkatërr uar nga pi këllimi dhe me lotët që nuk pushonin ajo i përcolli ata për në banesën e fundit. Burrin e Lorettës dhe tre fëmijët e saj i v ra në, kurse ajo mbeti e plagosur.

Loretta Traynor do donte që edhe ajo ta kishte hum bur jetën aq e madhe është dh imbja e saj. I vetmi që mb ijetoi është djali i saj Sam.Gruaja mes atij pik ëllimi të madh tha vetëm: Kjo që mv nd odhi mua mos i ndodh askujt. Zoti le të t’i dënojë ata.”


Comments

One response to “Mos E Kaloftë Njeri Atë Që Po Heq Ajo/ Kjo Grua Hu Mbi Tre Fëmijët Dhe Burrin Në Të Njëjtën Ditë, Ta Prek zemrën Me Fjalët Kur U Dha Lamtumirën E Fundit: O Zot!!”

  1. Wow, superb blog structure! How long have you ever been blogging for?
    you made blogging look easy. The whole glance of your web site is excellent, let alone the content
    material! You can see similar here sklep internetowy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *