“Ky Është Komb Fshatarësh”, Shpërthen Keq Analisti I Njohur Dhe E Befason Eni Vasilin Me Atë Që Thotë Për Politikanët Shqiptarë

Analisti Arjan Curri i ftuar mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Open’ nuk u përmbajt teksa po analizonte situatën politike në vendin tonë. Curri e cilësoi Shqipërinë si një komb fshatarësh, duke mos u kursyer as me politikanët.

Këta të fundit i cilësoi si “kollovarë” që i mbajnë me të ardhura gratë e tyre.
“Ky është komb fshatarësh! E jap unë mo ç’ke. Ti qenke më keq nga Rama. S’të pëlqen ty? Kjo është republikë kollovarësh, eksponentët më të lartë deklarojnë se i mbajnë gratë.

Dhe elitë fshatareske ku të gjithë përpiqen që të thotë atë mendojnë dhe nuk e bëjnë,”-tha Curri.

One thought on ““Ky Është Komb Fshatarësh”, Shpërthen Keq Analisti I Njohur Dhe E Befason Eni Vasilin Me Atë Që Thotë Për Politikanët Shqiptarë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *