Ju kujtohet “Elsa e Fredit”/ Ja si duket sot ajo, ka edhe një djalë të rritur…

LAJME

Aktorja e njohur shqiptare Eva Alikaj ka folur për veten, karrierën e saj në teatër, largimin nga Shqipëria, dhe për të birin e saj Xhinon i cili merret me muzikë klasike dhe jeton në Shtutgard.

Si yll Hollywood-i! Njihuni me Xhinon, djalin 27 vjeçar të Eva Alikaj!Pamjet ne linkun em psohte

Eva ka treguar se ajo nuk mund të tregohet më e rre ptë me të birin, kjo edhe për shkak të moshës dhe pavarësisë që ai ka krijuar.
“Nuk e bëj më, sepse jam e detyruar. Sot, nuk e shoh vetëm si djalë. Ai tashmë dëshiron të bëjë gjërat e tij ka fituar dista ncë dhe nuk më lejon.Pamjet ne linkun me poshte

Edhe pse do të doja që të më pyeste, por ai është djalë shumë i mirë, shumë i talentuar”, – thotë aktorja duke shtuar se Xhino (ai merret me muzikë klasike), tashmë jeton në Shtutgard, ndaj distanca nuk e lejon të jetë “nëna e rre ptë.”,-tha Eva.Pamjet ne linkun me poshte

Ajo ka rrëfyer se Xhixho i di vlerat e saj dhe i qëndron afër “E di që jam dikushi, e pranon fuqinë time. Kam pasur fatin që në disa vlerësime të miat të jetë edhe ai prezent.

Edhe kur mora çmimin “Mjeshtre e madhe”, ai ishte këtu dhe sot, e vlerëson ndryshe, ju lutemi na ndihmoni që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë. Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE