I Ati E Ndalon Të Martohet Me Ate Qe Donte, Pas 40 Vitesh Gjen Një Copë Gazete Dhe Ndodh E Paimagjinueshmja

Jeta nuk shkon gjithmonë siç e kemi imagjinuar. Pa marrë parasysh se sa doni diçka, pa marrë parasysh sa shumë përpiqeni ta merrni atë, nganjëherë, universi thjesht ka plane të tjera.

Ashtu si ka njerëz që mund të zhduken nga jeta, ka të tjerë që fati mund t’ju sjellë përsëri dhe historia e Janice Rude dhe Prentiss Willson është një shembull i mrekullueshëm.

Në vitin 1961, Janice Rude ishte një studente në Kolegjin Oçidental në Kaliforni që punonte me kohë të pjesshme në një kafene për të paguar për studimet e saj. Një ditë, ndërkohë që po sillte pjata në një tavolinë studentësh, vështrimi i saj takoi atë të një djaloshi shumë elegant me emrin Prentiss Willson.

Pas këtij takimi të parë, Prentiss kishte filluar të frekuentonte gjithnjë e më shpesh kafenenë. Jo sepse duhej të hante, por sepse donte të shihte atë vajzë të bukur që shërbente në tavolina. Ajo që nuk dinte ishte se ajo ndjente saktësisht të njëjtat gjëra.
Natën para Falënderimeve, Janice kuptoi se Prentiss nuk kishte ardhur në lokal.

Një mik i tha asaj se i riu kishte shkuar për të vizituar familjen e tij, e cila jetonte rreth 250 kilometra larg. Në atë moment, Janice e kuptoi sa të forta ishin ndjenjat e saj ndaj këtij djali që praktikisht nuk e njihte. Pra, ajo vendosi të shkonte me makinën e saj ta takonte.

“Ishte një gjest shumë i guximshëm nga ana ime”, pranon Janice.
Shpejt, ata të dy kuptuan se e dashuronin njëri-tjetrin dhe dëshironin që ta kalonin jetën e tyre së bashku. Menjëherë pas kësaj, ata u fejuan dhe publikuan njoftimin në gazetën lokale.

Për fat të keq, siç kemi thënë më parë, gjërat nuk shkojnë gjithmonë ashtu siç dëshirojmë dhe për këtë arsye marrëdhënia e tyre pati një fund të palumtur.
Babai i Janice i dha asaj një ultimatum, i tha se ajo do të duhej të ndërpriste marrëdhënien e saj me Prentiss, përndryshe ai nuk do ta ndihmonte më atë, që të paguante shpenzimet e universitetit. Asnjë nga protagonistët e kësaj historie nuk e kujton pse burri ishte kundër marrëdhënies së tyre, por në fakt, Janice kujton se nuk kishte ndonjë zgjedhje tjetër, sepse ajo absolutisht donte të përfundonte studimet e saj.

Me trishtim të madh, shumë lot dhe dy zemra të thyera, Janice dhe Prentiss u detyruan të ndanin rrugët e tyre. Me kalimin e kohës, të dy njohën njerëz të tjerë dhe u martuan, por pa harruar ndonjëherë dashurinë e parë të madhe që jetuan së bashku.
Por ky nuk është fundi i tregimit për shkak se, një ditë, fati vendosi për t’i vënë ato përsëri së bashku.

Pas disa viteve, nënat e Janice dhe Prentiss vdiqën disa muaj pas njëra-tjetrës. Pas këtyre hidhërimeve, të dy ishin duke shfletuar në mesin e gjërave të nënave të tyre dhe të dy bënë të njëjtin zbulimin. Të dyja gratë kishin bërë të njëjtën gjë, edhe pse nuk njiheshin: Kishin prerë nga gazeta njoftimin e fejesës së fëmijëve të tyre!


Comments

229 responses to “I Ati E Ndalon Të Martohet Me Ate Qe Donte, Pas 40 Vitesh Gjen Një Copë Gazete Dhe Ndodh E Paimagjinueshmja”

 1. wow, amazing

 2. Impressive, fantastic

 3. Magnificent, wonderful.

 4. wow, amazing

 5. Magnificent, wonderful.

 6. Wonderful content

 7. wow, amazing

 8. wow, amazing

 9. wow, amazing

 10. wow, amazing

 11. nice content!nice history!! boba 😀

 12. nice content!nice history!! boba 😀

 13. nice content!nice history!! boba 😀

 14. nice content!nice history!! boba 😀

 15. wow, amazing

 16. nice content!nice history!! boba 😀

 17. wow, amazing

 18. wow, amazing

 19. nice content!nice history!! boba 😀

 20. wow, amazing

 21. nice content!nice history!! boba 😀

 22. nice content!nice history!! boba 😀

 23. nice content!nice history!! boba 😀

 24. Phenomenal, great job

 25. Super, fantastic

 26. Magnificent, wonderful.

 27. Amazing, nice one

 28. Phenomenal, great job

 29. blobloblu

 30. nice content!nice history!! boba 😀

 31. palabraptu

 32. nice content!nice history!! boba 😀

 33. wow, amazing

 34. blobloblu

 35. blobloblu

 36. PHISHING

 37. nice content!nice history!! boba 😀

 38. LOSE MONEY

 39. wow, amazing

 40. palabraptu

 41. 1SS3D249742

 42. wow, amazing

 43. nice content!nice history!! boba 😀

 44. 124SDS9742

 45. cululutata

 46. wow, amazing

 47. wow, amazing

 48. nice content!nice history!! boba 😀

 49. boba 😀

 50. 124969D742

 51. blublabla

 52. 124SDS9742

 53. bluatblaaotuy

 54. blublabla

 55. bliblibli

 56. wow, amazing

 57. bluatblaaotuy

 58. blublabla

 59. wow, amazing

 60. boba 😀

 61. palabraptu

 62. bliloblo

 63. nice content!nice history!!

 64. 1SS3D249742

 65. lost money

 66. lost money

 67. lost money

 68. bliblibli

 69. lalablublu

 70. lost money

 71. bluatblaaotuy

 72. 124969D742

 73. boba 😀

 74. bluatblaaotuy

 75. lost money

 76. lost money

 77. I urge you stay away from this site. My own encounter with it has been nothing but frustration and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable service to fulfill your requirements.

 78. palabraptu

 79. I urge you steer clear of this site. My personal experience with it was only dismay and suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, find a trustworthy site to fulfill your requirements.

 80. I urge you stay away from this platform. The experience I had with it has been only disappointment along with concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest service to fulfill your requirements.

 81. I urge you steer clear of this platform. My own encounter with it has been only disappointment and concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a trustworthy site to meet your needs.

 82. I highly advise stay away from this platform. My own encounter with it was nothing but frustration along with doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, find an honest platform for your needs.

 83. palabraptu

 84. cululutata

 85. I strongly recommend steer clear of this site. The experience I had with it has been only frustration along with doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, find a more reputable platform to fulfill your requirements.

 86. THIS IS SCAM

 87. LOSE MONEY

 88. THIS IS SCAM

 89. I highly advise stay away from this platform. The experience I had with it was nothing but frustration as well as concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, find a more reputable site for your needs.

 90. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it was purely disappointment along with doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, look for an honest site to meet your needs.

 91. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it has been nothing but disappointment and concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, look for a more reputable service to fulfill your requirements.

 92. nice content!nice history!!

 93. I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it has been only frustration as well as doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, seek out a trustworthy site to meet your needs.

 94. I strongly recommend steer clear of this platform. My personal experience with it has been purely dismay as well as doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, look for a more reputable platform for your needs.

 95. cululutata

 96. I strongly recommend stay away from this site. My personal experience with it has been only disappointment as well as doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, find a trustworthy site to fulfill your requirements.

 97. I strongly recommend stay away from this site. The experience I had with it has been nothing but frustration and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a trustworthy platform to meet your needs.

 98. I highly advise stay away from this platform. The experience I had with it was purely dismay as well as doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, find an honest site to meet your needs.

 99. I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it has been only frustration along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, look for a more reputable platform for your needs.

 100. I highly advise steer clear of this platform. My personal experience with it has been nothing but dismay along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, find a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 101. nice content!nice history!!

 102. 1SS3D249742

 103. I urge you steer clear of this platform. My personal experience with it has been nothing but frustration along with suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, find an honest platform for your needs.

 104. cululutata

 105. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it was nothing but dismay along with concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable platform to meet your needs.

 106. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been nothing but disappointment and suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, seek out an honest service to meet your needs.

 107. I strongly recommend stay away from this platform. My personal experience with it has been only disappointment as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, find an honest service to meet your needs.

 108. I urge you stay away from this site. My own encounter with it was only dismay along with doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for a more reputable platform to meet your needs.

 109. blibliblu

 110. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it was purely frustration and concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, look for a more reputable platform to meet your needs.

 111. cululutata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *