Humbi jetën pas sëmundjes, burri thirrje nga arkivoli: Hapeni këtë m*t, shpërthejn në të qeshura(Video)

Humbi jetën pas sëmundjes, burri thirrje nga arkivoli: Hapeni këtë m*t, shpërthejn në të qeshura(Video)
Ndoshta nuk keni parë kurrë një ceremoni të tillë mortore, teksa të gjithë familjarët dhe të pr anishmit, pasi v a.r ro sjes së të da shurit të tyre shpërthejnë në të qeshura.Epo për këtë është ku jdesur vetë i ndjeri, për t’ua bërë largimin edhe më të lehtë…

Shay Bradley, i njohur gjithmonë si një njeri me shpirt humori, u kujdes që t’i dhu onte të qeshura njerëz ve të tijtë da shur edhe pas vdekjes.

Sapo a r.k i v o l i arriti në fund, një zë i regjistruar nga ai vetë u dëgjua nga brenda a r k i v.o l i t: “Ej, ku dr eqin jam këtu? Më nxirrni! Është shumë errësirë! Prift është ai që po dëgjoj? Jam Shey, brenda në kuti. Ja, përpara jush! Kam vdekur!”
Familjarët e miqtë qeshën në mënyrë histerike ndërsa Shay, i humbi jetën pas një s ëm undje, dha në këtë mënyrë lam tumirën e tij të fundit.

One thought on “Humbi jetën pas sëmundjes, burri thirrje nga arkivoli: Hapeni këtë m*t, shpërthejn në të qeshura(Video)

  1. Very well written! The insights provided are very valuable. For additional information, check out: LEARN MORE. Looking forward to the discussion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *