Hap Varrin E Djalit Të Sajë Pas 42 Vitesh, Nëna Zbulon Të Vërtetën Trònditëse Në Lidhje me të: Ma Ndiente Zemra…(Foto)

Lidia Reid është ndier e shk.atërruar, pasi ka hapur v.arrin e të birit, i cili kishte ndërruar j.etë në vitin 1975.
Djali i saj Garry nuk është gjendur. Brenda ark.ivolit nuk kishte asnjë trup.

Lidia ka mbi 42 vjet që lu.fton për të gjetur se çfarë ka ndodhur me djalin e saj.
Kur ajo ka kërkuar të shihte djalin e saj në spitalin “Sick Kids” në Edinburgut ata i treguan një fëmijë që nuk ngjasonte me të sajin. Kur ajo ka thënë se nuk ishte fëmija i saj, mjekët kanë thënë se kishte kaluar depresion pas lindjes.

“Në fund të kësaj historie ka një shpjegim logjik. Trupi i djalit tim nuk është vënë në ar.kivol sepse atij i kanë marrë or.ganet”, ka thënë Lidia. Ndërmjet viteve 1970 dhe 2000 ka pasur dyshime për përfshirjen e disa mjekëve në tr.afik organesh, por nuk ka pasur kurrë prova të forta për këtë.

Në ato vite mjekët në Skoci u justifikuan se kishin mbajtur rreth 6,000 organe dhe inde nga trupat e fëmijëve të vd.ekur sepse po kryenin eksperimente. Nga ana tjetër Lidia thotë se nuk do të ndalet pa mësuar se ku ndodhet trupi i djalit të saj.