Gazetarja: Meshkujt shqiptarë nuk duan femra të zgjuara, kanë frikë! Duket sikur kemi nxjerrë brirët

Pjesë e emisionit “Në shtëpinë tonë” në Top Channel, sot ka qenë gazetarja Elsa Ymeri dhe sociologu i njohur Gëzim Tushi, ku kanë folur për pozicionin e gruas apo mashkullit në ambiente pune, karrierë etj.

Gazetarja Elsa Ymeri tregon se meshkujt shqiptarë kanë frikë nga femrat e zgjuara dhe kjo është një nga arsyet pse ata mund t’i japin fund një lidhje, kjo sepse nuk duan të kenë sfida në jetë.

Julka Gramo: Kur dikush merr vesh që ti je në një status të caktuar, ke një karrierë të mirë, që ke financa të kënaqshme, nëse nuk është në të njëjtën largësi, sikur ikin vetë.

Elsa Ymeri: Ikin edhe kur janë në të njëjtën lartësi, edhe kur janë të realizuar shumë, edhe nëse janë baras. Nuk e di pse djemtë kanë një lloj frike sikur kemi nxjerrë brirët dhe themi që jemi goca të realizuara nga kjo gjë. Kanë shumë frikë!

Alban Musa: Nuk duan femra të zgjuara meshkujt shqiptarë?

Elsa Ymeri: Jo nuk duan sepse nuk kanë dëshirë të kenë sfidë në jetë. Sfida zgjat deri tek flirti dhe derisa mund të të ketë bërë për vete a diçka dhe pastaj mirupafshim.

Sociologu Gëzim Tushi shprehet se gratë kanë një material gjenetik dhe biologjik shumë të mirë. Sipas tij ato janë në shumë ambicioze sesa burrat dhe se në Shqipëri nëpër ministri për fat të keq shumicën e posteve kanë drejtues meshkuj dhe jo femra.

Gëzim Tushi: Kanë rezultate, janë shumë ambicioze, kanë shpirtin e garës, e konkurrencës, etj. Ndërsa kur vjen puna për tek postet me përjashtim të Top Channel që është matrilineare, i ka drejtueset femra për fat, po të vini re nëpër ministri do të shikoni që ato pak vende, poste i kanë përgjithësisht meshkujt.
Top Channel


Comments

257 responses to “Gazetarja: Meshkujt shqiptarë nuk duan femra të zgjuara, kanë frikë! Duket sikur kemi nxjerrë brirët”

 1. Exceptional, impressive work

 2. Outstanding, kudos

 3. Fabulous, well executed

 4. Brilliant content

 5. Spectacular, keep it up

 6. wow, amazing

 7. nice content!nice history!! boba 😀

 8. nice content!nice history!! boba 😀

 9. nice content!nice history!! boba 😀

 10. wow, amazing

 11. nice content!nice history!! boba 😀

 12. wow, amazing

 13. wow, amazing

 14. nice content!nice history!! boba 😀

 15. wow, amazing

 16. nice content!nice history!! boba 😀

 17. bluatblaaotuy

 18. boba 😀

 19. palabraptu

 20. nice content!nice history!! boba 😀

 21. nice content!nice history!!

 22. lalablublu

 23. palabraptu

 24. nice content!nice history!! boba 😀

 25. wow, amazing

 26. wow, amazing

 27. nice content!nice history!! boba 😀

 28. blobloblu

 29. palabraptu

 30. bluatblaaotuy

 31. 1SS3D249742

 32. blobloblu

 33. nice content!nice history!! boba 😀

 34. wow, amazing

 35. blobloblu

 36. bluatblaaotuy

 37. nice content!nice history!! boba 😀

 38. bluatblaaotuy

 39. 124SDS9742

 40. palabraptu

 41. bliblibli

 42. bluatblaaotuy

 43. cululutata

 44. 124SDS9742

 45. bluatblaaotuy

 46. bluatblaaotuy

 47. lost money

 48. bluatblaaotuy

 49. blublabla

 50. blibliblu

 51. boba 😀

 52. palabraptu

 53. 124969D742

 54. blibliblu

 55. I urge you stay away from this platform. My personal experience with it was nothing but disappointment as well as suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, seek out a more reputable service for your needs.

 56. I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it was purely frustration and concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, look for a trustworthy service to meet your needs.

 57. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it was nothing but dismay as well as concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, look for an honest site to fulfill your requirements.

 58. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it was purely disappointment and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, find an honest platform to fulfill your requirements.

 59. THIS IS SCAM

 60. I strongly recommend to avoid this site. My own encounter with it has been only frustration along with suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, find an honest platform for your needs.

 61. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was only dismay along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find a more reputable platform to meet your needs.

 62. lalablublu

 63. I urge you stay away from this site. My personal experience with it has been nothing but frustration along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or even better, seek out a trustworthy site for your needs.

 64. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it was only dismay as well as concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a more reputable service for your needs.

 65. I urge you to avoid this platform. My own encounter with it has been only frustration along with concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy service for your needs.

 66. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was nothing but frustration along with concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or even better, look for a more reputable service to fulfill your requirements.

 67. bliloblo

 68. 1SS3D249742

 69. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it has been only frustration as well as suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, find a trustworthy site to fulfill your requirements.

 70. lalablublu

 71. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was nothing but frustration as well as doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, find a more reputable site to fulfill your requirements.

 72. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it has been only disappointment as well as doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, find an honest site for your needs.

 73. 124SDS9742

 74. I urge you steer clear of this platform. The experience I had with it has been nothing but dismay as well as concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy service to fulfill your requirements.

 75. nice content!nice history!!

 76. I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it has been only disappointment along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, look for an honest service for your needs.I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it has been purely frustration and suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, look for an honest platform to meet your needs.

 77. I strongly recommend to avoid this platform. My personal experience with it has been only dismay and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out an honest platform to fulfill your requirements.I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been only disappointment and doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, look for a more reputable service for your needs.

 78. I urge you to avoid this platform. My own encounter with it was only frustration as well as doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, look for a trustworthy service for your needs.I urge you to avoid this site. My personal experience with it was purely frustration along with concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, look for a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 79. bliloblo

 80. 124SDS9742

 81. I urge you stay away from this platform. The experience I had with it was nothing but disappointment as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for an honest platform to meet your needs.

 82. 124969D742

 83. boba 😀

 84. I highly advise steer clear of this site. My personal experience with it has been purely disappointment as well as doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, look for an honest site to meet your needs.

 85. 124SDS9742

 86. nice content!nice history!!

 87. I urge you stay away from this site. My own encounter with it was purely dismay along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or even better, seek out a trustworthy site for your needs.

 88. nice content!nice history!!

 89. 1SS3D249742

 90. boba 😀

 91. nice content!nice history!!

 92. I strongly recommend stay away from this platform. My personal experience with it was only dismay and suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, look for a trustworthy platform for your needs.

 93. I highly advise steer clear of this platform. The experience I had with it was purely disappointment and doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, seek out an honest site for your needs.

 94. 124969D742

 95. bliloblo

 96. I urge you to avoid this site. My own encounter with it has been purely frustration along with doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, find an honest platform to fulfill your requirements.

 97. 124SDS9742

 98. blibliblu

 99. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it was purely frustration along with doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for a trustworthy site to meet your needs.

 100. cululutata

 101. I strongly recommend steer clear of this site. The experience I had with it has been purely disappointment along with suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, look for a trustworthy platform to meet your needs.

 102. blibliblu

 103. nice content!nice history!!

 104. I highly advise stay away from this site. The experience I had with it has been only frustration and suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy platform for your needs.

 105. I urge you steer clear of this platform. My own encounter with it was only disappointment and suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, find a more reputable platform for your needs.

 106. 124SDS9742

 107. I strongly recommend stay away from this site. My personal experience with it was only dismay along with concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, look for a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 108. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it was only dismay and suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

 109. I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it was nothing but frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, find a trustworthy service for your needs.

 110. blublun

 111. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been only dismay as well as doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, seek out a more reputable site to meet your needs.

 112. boba 😀

 113. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been only dismay and doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, find a trustworthy platform to meet your needs.

 114. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it has been purely disappointment along with concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, look for an honest platform for your needs.

 115. I urge you to avoid this platform. My own encounter with it was nothing but disappointment as well as concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a more reputable service to meet your needs.

 116. 1SS3D249742

 117. I urge you to avoid this site. My own encounter with it has been only dismay as well as concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out an honest site to fulfill your requirements.

 118. palabraptu

 119. I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it has been only disappointment and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable platform for your needs.

 120. boba 😀

 121. I highly advise to avoid this platform. My own encounter with it has been only dismay along with concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, look for a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 122. 124SDS9742

 123. I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it has been only disappointment along with concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, find an honest site for your needs.

 124. 1SS3D249742

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *