E mbani mend Tirkën tek “Zonja nga qyteti”, shikoni si duket sot mbas 42 vitesh

E mbani mend Tirkën tek “Zonja nga qyteti”, shikoni si duket sot mbas 42 vitesh
Aktori i mirënjohur i teatrit dhe kinematografisë shqiptare Sotiraq Bratko, vijon ende të jetë aktiv në skenë.

Përpos roleve të tij të kahershme, ndër më të njohurit ai i Sotir Bakërxhiut, shkurt Tirka (mësuesi më simpatik) i zonës, që të gjithë e njohin si Tirka te teto Ollga, “Zonja nga qyteti”, apo edhe tek pjesa e dytë e filmit “Një shoqe nga fshati”.

Ai duket se tashmë nuk është më një djalë i ri, por sërish është po aq i mbajtur sa dikur.

One thought on “E mbani mend Tirkën tek “Zonja nga qyteti”, shikoni si duket sot mbas 42 vitesh

  1. Fantastic article! Your perspective on this topic is truly insightful. For those looking to explore this further, I found an excellent resource that complements your points: READ MORE. I’m eager to hear what others think about this!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *