E mbani mend Gjinon? Sot dhëndri 14 vjeçar nuk njihet më, ja si duket(Fotot)

LAJME

A ju kujtohet djaloshi Gjino tek filmi “Përrallë nga e kaluara”?

Ky film shqiptar me personazhet kryesor Gjino dhe gruan e tij Marigo është një nga më të preferuarit dhe ka ende interes për tu parë edhe pse ka vite që është realizuar.

Personazhet dhe batutat e tyre kanë ngelur gjatë në memoriet tona dhe përdoren ende në ditët e sotme.Por dhëndri 14-vjeçar tashmë është i rritur dhe nuk ka nevojë ta martojë dikush.Bën ekon e gjirit, Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Mediat kanë publikuar disa fotografi të aktorit Admir Sorra duke festuar këto ditë me një grup miqsh dhe familjarësh. Sorra ishte 12 vjeç kur luajti rolin e Gjinos.Bën ekon e gjirit,Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..