E ka mbajtur të fshehtë, ky është bashkëshorti Rajmonda Bulkut me të cilin ka 41 vite martesë

Rajmonda Bulku e cila është një nga aktoret më të mëdha në kinematografinë shqiptare,foli edhe për familjen.

Bulku tha se është e martuar prej 41 vitesh dhe është gjyshe e tre nipërve.

“Ne mundohemi që në rast se thirremi diku të flasim, por jemi edhe larg këtyre rrjeteve sociale sepse nuk kemi nevojë për këtë dukje që herë herë na lodh. Por sërish nuk mund të rrish e fshur. Kur e merja Joenin nga kopshti më pyeste se përse në kopsht më thonë nipi i Rajmonda Bulkut dhe jo djali i mamit tim. Dhe unë e sqaroja se ata më njohin nga filmat. Edhe djali i vajzës që jeton në Greqi, Damiani është shumë i


Comments

One response to “E ka mbajtur të fshehtë, ky është bashkëshorti Rajmonda Bulkut me të cilin ka 41 vite martesë”

  1. Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *