A Ju Kujtohet “Xena”? S’do Ta Besoni Se Sa Ka Ndryshuar Ja Si Duket Ajo Sot 25 Vite Pas Serialit

Ishte nje nga serialet me te ndjekur tre viteve 90 ku Xena ishte dhe vazhdon të jetë një ndër ikonat e femrave të guximshme dhe te gjithe e shikonin urtesine e saj

Ky serial tregonte historinë e Xenës dhe shoqes së saj Gabrielës, të cilat nuk e lejonin kurrë veten të frikësoheshin nga kundërshtarët.

Aktorja Lucy Lawless u bë e njohur për rolin e saj udhëheqës, dhe që nga ai moment fama e saj “u rrit si shkumë”.
Seriali mbaroi transmetimin në vitin 2001 dhe aktorja nuk ka pushuar së aktruari, ndonëse ajo nuk ka luajtur një rol tjetër aq të rëndësishëm sa ai që shënoi karrierën e saj.

Ajo është 52 vjeç dhe merr pjesë në projekte të ndryshme të ekranit të vogël.Pamjet ne linkun me posht.