27 vite më parë! Nuk do gjeni dot se për cilën politikane bëhet fjalë/FOTO

27 vite më parë! Nuk do gjeni dot se për cilën politikane bëhet fjalë/FOTO

27 vite më parë! Nuk do gjeni dot se për cilën politikane bëhet fjalë/FOTO
Para se të zinte një vend në Parlamentin e Shqipërisë dhe të lu ftonte për Integrimin e vendit në BE, Majlinda Bregu ju ka folur shqiptarëve nga studio e lajmeve.

Zonja Bregu është bërë nostalgjike pak kohe me pare për vitet kur jepte lajmet në TVSH dhe ishte vetëm 21 vjeç.
“Çfare kthimi ne kohe! 1995 ose 21 vjec. Part time ne TVSH, full time studente. Mire qe kishte Eleni Toroveci nje buzekuq ekrani per te gjitha”- ka shkruar ish deputetja krah fotos së saj.