Zbulimi I Madh I Rudina Xhungës: Me Ndërtimet Nuk Pastrohen Para! Vilat Bëhen Duke Shitur Sherebelë…

LAJME

Si të mos mjaftojë ko ronavirusi, i mbushur dhe i fryrë me m utacione të shumta, në të katër anët e botës, vjen edhe shpë rthimi i gazetares së njohur, Rudina Xhunga.

E ftuar në rubrikën “Opinion” në News24, ajo foli gjerë e gjatë për përgjimet e anti-m afias italiane dhe për bujën mediatike, që thotë se nuk i shërben askujt.

Sipas gazetares, paratë nuk pastrohen me ndërtime, por janë emi grantët ata që investojnë dhe kur të kthehen nga emi gracioni, të banojnë në këto objekte.

Zb ulimin më të madh, gazetarja Rudinë e bëri në Koplik, duke d eklaruar që vilat janë bërë nga mbjellja dhe shitja e sherebelës.Pamjet ne linkun me posht