Zbardhet dokumenti, Ja si GJYSHl i Grida Dumës ndryshoi mbiemrin dhe…

LAJME

Në historinë e familjes së Grida Dumës është zbuluar një fakt interesant.

Të paktën deri në vitin 1948, familja e saj e ka pasur mbiemrin Suma. Më pas gjyshi i Grida Dumës e ka ndryshuar mbiemrin nga Suma në Duma. Këtë gjë e vërteton edhe ky dokument, në të cilin përmendet Bajram Suma,JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

vëllai i gjyshit të ish-deputetes demokrate. Për shkak të konotacionit ne gativ, familja e Gridës më pas vendosi ta ndryshojë mbiemrin, duke e bërë Duma. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT