VIDEO/ E pa Dëgjuar më Parë në Shqipëri , Habit Gjyshja 70-Vjeçarja: Jam 6 Muajshe Shtatzënë, Më Kanë Thënë Se Është …

Një grua 70-vjeçare që pretendon se është gjashtë muaj shtatzënë me fëmijën e saj të tetë do të bëhet gruaja më e vjetër që do të lindë një fëmijë, nëse kjo provohet të jetë e vërtetë.

Maria de la Luz u ka treguar gazetarëve skanime me ultratinguj, të cilat ajo thotë se konfirmon se është shtatzënë gjashtë muaj me një vajzë të vogël.

“Më kanë thënë se është vajzë. Shikoni, ju mund të shihni fytyrën e saj të vogël”, tha ajo duke treguar ekon në shtëpinë e saj në Mazatlan, një qytet në shtetin meksikan Sinaloa.

De la Luz, i cili nuk zbuloi ndonjë detaj të shtatzënisë, duke përfshirë nëse ajo kishte pasur trajtim IVF ose procedura të tjera të ngjashme, tha se fillimisht dyshonte se ajo ishte shtatzënë tre muaj më parë.
“Unë kam të vjella dhe marramendje. Tani ka bërë rreth 10 ultratinguj në një klinikë private dhe në spitalin publik.

Mjekët nuk mund ta besonin”, u tha ajo gazetarëve.

Nëse lind fëmija, De la Luz do të thyej rekordin, ndërsa gruaja më e vjetër e regjistruar deri më tani që ka lindur fëmijë është 66 vjeçare, Maria del Carmen Bousada de Lara.