VIDEO/ “E Dua Pafund, Gjermanët Donin Që Të Rrinte Atje”, Marjana Kondi Flet Për Herë Të Parë Për Bashkëshortin

Aktorja e njohur Marjana Kondi i ka shprehur dashurinë bashkëshortit, duke thënë se ai është njeriu më inteligjent që ka njohur. Kondi me plot humor tregoi edhe një ngjarje që i kishte ndodhur me policinë.

“Të dua pafund! Ka atë inteligjencën e mirë që nuk e ka njëri, jo këtu në Shqipëri, po edhe në botë. Ai ka mbaruar studimet në Gjermani dhe ata gjermanët luteshin që të rrinte të punonte në bankat e Frankfurtit.

Edhe ne ishim atje në 89 deri në ’92. Edhe është i mirë, është i qetë. Mua më stopon në gjërat, ama edhe pa mua nuk bën dot. Një herë e kapi policia dhe po ecte me shpejtësi. Edhe më thoshte mua: ‘Shpejt, shpejt foli’.

Nuk dua i thoja se kishim gjithë kohën që i thoja mos ec shpejt, po donim të arrinim në një vend. E kapi polici dhe ia vuri gjobën, ky që më thoshte i thuaj. Unë nuk doja nga inati dhe u bë një mish mash. Derisa zgjata kokën unë te polici. ‘Respekt’, tha polici”, rrëfeu ajo në “E ardhmja është vajzë”.