VIDEO/ Alekut Të Sadnës Që Fiksoi Të Gjithë Shqiptarët Para Televizorit, I Ndodh E Keqja E Madhe: Uhh Përsëri Te Unë…

Angad Hasija është me të vërtetë një nga fytyrat më të këndshme të industrisë indiane të filmit.

Me një karrierë që zgjat mbi 10 vjet, Angad ka qenë pjesë e një numri filmash e serialesh të suksesshme dhe lista e tij përfshin tituj si “Bidaai” me Sadna Babul, apo Yeh Rishta, Kya Kehlata Hai dhe shumë të tjera. Edicioni i tij i fundit përfshin ofertën e fundit nga ZEE5.

Sidoqoftë, gjërat kanë marrë një prapaktheu me fillimin e bllokimit në Indi për shkak të Covid-19 dhe Angad ka shkuar të jetojë me familjen e tij në Chandigarh. Por, si po përballet me bllokimin? Kur mediat vendase e pyetëm për këtë, ai tha:

“Epo, unë isha këtu në Chandigarh dhe nuk e dija se do të ndodhte një bllokim i këtij lloji. Papritur, brenda një jave, ndodhi dhe unë mbeta këtu që atëherë. Ndihem sikur fëmijëria është kthyer përsëri tek unë.

24 orë në të shtatë ditët e javës, isha në shtëpi me prindërit, haja ushqim të mirë të gatuar në shtëpi dhe pse jo? Qe një fazë e mire, deri tani. Por, unë uroj që ta kalojmë së shpejti së bashku dhe secili prej nesh të jetë shëndoshë e mirë derisa të gjendet vaksina për këtë.”