VIDEO/ 40 Vjeçari Shqiptar Përlotet Në Studio: Gruaja Me Rre Eh Dhe Më Merr Paratë

Një 40-vjeçar nga Berati, invalid, Lefter Ruku rrëfeu sot për emisionin ‘Me zemër të hapur’ bre ngën e tij më të madhe. Ai tregon se si hu mbi martesën, pasurinë dhe prej gushtit nuk takon 3 f ëmijët e tij.