Vdekja e Mirush Kabashit, revoltohet gazetarja: O hipokritë, do bënit mirë të heshtnit…

Ndarja nga jeta e aktorit të mirënjohur Mirush Kabashit, ishte nje lajm i hidhur per artin dhe publikun shqiptar.

Kolegë dhe personazhe të njohur reaguan të pikëlluar nga kjo humbje e madhe per kinematografine dhe teatrin tone.

Kabashi u shua ne moshën 75 vjeçare.

Ina Kollçaku ka bërë një reagim në Instagramin e saj ku duket e revoltuar me shumë artistë dhe figura të tjera publike.

Ajo pretendon se shumë prej atyre që kanë shprehur ngushëllimet për familjen as nuk e kanë parë ndonjëherë në teatër Mirushin, duke i akuzuar keshtu per hipokrizi.

“Traditat tona pas vdekjes, vaji dhe zija më tmerrojnë aq sa më impresionojnë. Ndoshta katarsisi që kalojmë në atë proces është i nevojshëm aq sa edhe tronditës!

Gjithmonë më ka inatosur vetëm diçka. Sa të drejtë kanë këto njerëz të vajtojnë vdekjen e dikujt që nuk e deshën, vlerësuan apo përkrahën së gjalli.

Asosacioni i sotëm për gjithë ata që mendojnë se kanë të drejtë të postojnë Mirush Kabashin dhe pse nuk e panë kurrë në teatër!

Sa të drejtë morale kanë?”, shkruan e revoltuar ajo.