Valbona Selimllari flet për herë të parë për babanë e fëmijëve të saj

LAJME

Ish-missi shqiptar, Valbona Selimllari nënë e tre fëmijëve, tregohet shumë e rezervuar për jetën e saj private.

Ajo është aq hermetike saqë publiku shqiptar vetëm pak vite më parë e mësoi se Valbona është nënë e tre fëmijëve, ndërsa për bashkëshortin e saj nuk dihet thuajse asnjë detaj. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

E ftuar në emisionin në “Kurthin e Piter Pan” fëmijët e kanë pyetur se kë duan më shumë fëmijët e saj, atë apo babanë e tyre.
Me përgjigjen e saj Valbona na la të kuptonin se me të atin fëmijët ndajnë një marrëdhënie shumë të ngushtë dhe jo të pakta janë rastet që thonë se duan atë më shumë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Në përgjithësi ne nënat i kritikojmë më shumë fëmijët, ndërsa baballarët ua plotësojnë më shumë dëshirat. Në jo pak raste më thonë ti mami je kurnace, babi është më i mirë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Gjithsesi ata na duan të dyve, por ndonjëherë anojnë më shumë nga babi”, u shpreh Valbona duke folur kështu për herë të parë për marrëdhënien e fëmijëve të saj me babanë e tyre.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE