Vaks.ina rezulton jo efektive, Silva Bino qetëson qytetarët dhe shpjegon arsyen përse ndodh

LAJME

Vaks.ina rezulton jo efektive, Silva Bino qetëson qytetarët dhe shpjegon arsyen përse ndodh

Nuk janë të pakta rastet të cilët kanë bërë vaksinën an.ti-ko.vid, por më pas janë shqetësuar se ka rezultuar të mos kenë krijuar antitrupa. Por ekspertja e procesit të vaks.inimit Silva Bino thekson se vaks.ina nuk mbron 100% .Këto raste krijojnë mbrojtje qelizore .

Vende të zhvilluara si Kanadaja e shtete të tjera në Amerikë po lejojnë kombinimin e dy dozave të vaks.inës anti k0vid të llojeve të ndryshme. Pra nëse doza e parë është bërë Pffizer, doza e dytë sipas tyre mund të bëhet Modderna, ose Asttrazzeneeca, pra kombinim i dy vaks.inave të miratuara nga FDA dhe OBSh.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Silva Bino: Një arsye është për shkak të mungesave që kanë pasur, ndërsa një arsye tjetër është për një përgjigje imunitare më të mirë.
Por ekspertët e komitetit teknik të vaks.inimit në Shqipëri janë skeptike në lidhje me kombinimin e dozave të vaksinues pasi sipas tyre ka studime që kundërshtojnë njeri-tjetrin .Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Silva Bino: Ka një studim që tregon se ka rritje të efekteve anësore .Pra ende ka paqartësi .Pasi janë thjesht studime por gjithçka do të vlerësohet në jetën reale. Jemi akoma shpejt pasi kanë kaluar vetëm 6 muaj kur ka nisur procesi i vaks.inimit.