Vajza lindi me nishan gjigand dhe pas 2 vitesh ia heqin shenjën nga fytyra. Shikoni sa ndryshe duket (Foto)

Luna Tavares-Fenner nga Florida u bë e famshme në Instagram për shenjën e saj Batman. Falë nënës së saj që ndau historinë e saj, ajo tani më në fund ka filluar procesin e heqjes së saj.

Shenja e lindjes në formë maske gjigande batman është në fakt një gjendje e lëkurës e quajtur Nevus melanocitik gjigant kongjenital.

Pasi hapen nje llogari ne instagram shumë shpejt, llogaria mblodhi shumë ndjekës dhe vëmendje. Një ditë, një mjek nga Rusia u dërgoi atyre një mesazh të drejtpërdrejtë në platformë.

Mjeku ishte Pavel Popov, specialist i lazerit dhe kancerit, i cili ka një përvojë 20 vjeçare në fushën e tij dhe ka kryer më shumë se 1000 operacione. Ai u tha atyre se ata kanë një procedurë në Rusi që është relativisht e re dhe ende e padisponueshme në Shtetet e Bashkuara të quajtur terapi fotodinamike. Numri i operacioneve dhe sasia e kohës për t’i përfunduar ato do të ishte gjysma e çdo gjëje që do të gjenin në shtëpi.

Me këto operacione të kryera, Carol dhe Luna do të kthehen në Shtetet e Bashkuara. Ata janë në pritje të shërimit të fundit nga procedurat e Lunës. Luna në Vitin e Ri do t’i nënshtrohet një operacioni estetik për të finalizuar të gjithë trajtimin.

Dhe tani shiko shiko se si duket.