U shua e gjitha në aks.id.ent! Përcillet për në banesën e fundit familja Gushi

LAJME

U shua e gjitha në aks.id.ent! Përcillet për në banesën e fundit familja Gushi

Anëtarët e familjes Gushi të cilën hum.bën jetën ditën e djeshme në një aks.id.ent tra.gj.ik, sot do të përcillen për në banesën e fundit. Eduart Gushi, 44 vjeç, gruaja e tij, Silvana Gushi,

Anastasia Gushi 14 vjeç dhe Eva Gushi 9 vjeç do të përcillen për në banesën e fundit në Patos. Ceremonia e va.rr.im.it do të mbahet në orën 10, ndërsa shumë familjarë të tyre kanë udhëtuar nga Greqia pas lajmit të ko.b.shëm.

Tre djemtë që udhëtonin tek Audi A8 janë jashtë rre.zi.kut për jetën. Siç u mësua edhe dje, familja kishte ardhur nga Greqia për pushime në Shqipëri, pasi prej dy vitesh nuk kishin mundur dot për shkak të pan.de.mi.së. Ata prej disa vitesh kishin lëvizur nga Patosi, për një jetë më të mirë drejt shtetit helen, ndërkohë që një aks.id.en.t i rë.ndë u mori jetën.