U shua djali mes fla këve në lule të moshës/ Rama i tha nënës të Arjan Salës: Të ra ty se ai shpëtoi shumë jetë do qanin shumë nëna sot ai është he.ro

LAJME

U shua djali mes fla këve në lule të moshës/ Rama i tha nënës të Arjan Salës: Të ra ty se ai shpëtoi shumë jetë do qanin shumë nëna sot ai është he.ro

Kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga Erion Veliaj dhe Ulsi Manja kanë vizituar familjen e Arjan Salës, 32-vjeçarit që hu mbi je tën pasi shpëtoi jetën e disa punëtorëve në magazinën që u përfshi nga flakët.

Fillimisht, Rama u takua me babain e të ndjerit, i cili tha: “Nuk më hiqet asnjë sekondë nga mendja. Nxori çfarë kishte për të nxjerrë, u fut për të parë a ka gjë brenda, ngeli brenda.”
Ndërsa kryeministri e ngushëlloi duke i thënë: “Fjalët janë të tepërta por duhet të jemi krenarë sepse ka shp ëtuar shumë njerëz. Ka bërë vërtetë një her oiz ëm të madh dhe shumë të rrallë.

Natyrisht që jeta nuk ka çmim, nuk kthehet, sidoqoftë ne mendojmë që është detyra jonë që ta nderojmë e ta vlerësojmë dhe vendosëm që ta shpallim dës hmor.”

Më pas, foli me nënën dhe bashkëshorten e Arjan Salës, duke i thënë se duhet të jenë krenarë se ka shpëtuar shumë njerëz.

“Do të mbështesim me sa të kemi mundësi familjen e tij. Vendosëm që t’i japim dhe një shumë familjes. Të gjitha këto janë më shumë për respekt se sa bëjnë ndonjë ndryshim. E ëma duhet të jetë keq… Ta rroni e ta kujtoni gjithmonë. E di që është e tme rr shme, se imagjinoj dot, por duhet të jeni shumë krenar se ka shpëtuar shumë njerëz. Do ishin shumë familje e shumë nëna duke qarë, por fatkeqësisht të mbeti vetëm ty. Sidoqoftë, duhet të jeni shumë krenarë.
Më pas, kryeministri shtoi se do t’i vizitojë sërish një ditë tjetër kur të jenë më të qetë.