Tërmet në Shqipëri

Dridhje toke janë regjistruar sot pasdite në Shqipëri.
Sipas të dhënave të para rezulton se lëkundjet kanë qenë të magnitudës 3.8, me thellësi 10 kilometra.

Tërmeti është ndjerë në Elbasan dhe Tiranë.Botapress.info/