Tërmet i fuqishëm godet Shqipërinë.Ja ku ishte epiqendra dhe sa ishte magnituda?

Ai e kishte epiqendrën 10 km larg Lushnjes dhe 27 km larg Elbasanit.

Thellësia 10 km.

Tronditja është ndjerë e fortë në Lushnje, Elbasan, Belsh, Cërrik, Peqin, Berat, Fier dhe në mjaft qytete të vendit.