Tashmë i njohur për të gjithë botën/ Ky është 14 vjeçari që parashikoi ѕhрër thimin e раndemisë globale, ja çfarë këѕhillaѕh jep

LAJME

Tashmë i njohur për të gjithë botën/ Ky është 14 vjeçari që parashikoi ѕhрër thimin e раndemisë globale, ja çfarë këѕhillaѕh jep

Abhigya Anand u bë mjaft popullor në internet pasi parashikoi me saktësi pandeminë e K0VID. 14-vjecari përshkroi në një mënyrë mjaft të guximshme sesi një katas.trofë e madhe do të prekte njerëzimin, e pas kësaj u zh duk për disa muaj.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Kur u rikthye online, postoi një video sesi do të jetë viti 2021 dhe çfarë zgjidhjesh do të kemi për të kaluar situatat e vështira. Sipas adoleshentit indian, prob.lemet e mëdha që shkaktoi rreshtimi i planetëve dhe lidhjet mes tyre, do të zgjidhen ngadalë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Deri nëntorin e këtij viti, nga sa parashikon ai, ngërçi që sollën për plasjet qiellore, do të zhd uket gradualisht.
Njerëzve u këshillon 6 mënyra për të dalë nga kriza, duke nisur nga besimi në Zot, e deri tek rëndësia për të forcuar imunitetin e trupit. Për këtë qëllim thotë se duhet të ekspozoheni sa më shumë në dritën e diellit e në ajër të pastër, t`i largohen teknologjive moderne e të bëjnë ushtrime fizike.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte qe te lexoni lajmin ne vazhdim..

Është e rën dësishme, shprehet Anand, të shpërndajmë energji positive, ndërsa ka dhe disa këshilla praktike sic është kultivimi i frutave dhe perimeve, e thekson me forcë integrimin në natyrë si edhe kujdesin për shëndetin mendor.